OVER ONS

Kuyper De Visspecialist is al decennia gevestigd in het centrum van Wassenaar. Ouderwets overgegaan van vader op zoon, met recht een familiebedrijf!
Patrick Kuyper en zijn team ontvangen u graag in de recent verbouwde winkel, waarbij veel aandacht is besteed aan de service aan de klant. Een koeling met alle producten, waar u zelf uw keuze kunt maken uit een van onze vissoorten…en uiteraard het petit-restaurant waar u uitgebreid kunt genieten van een heerlijke verse haring of een van onze visschotels.  

Met trots kunnen wij melden dat het Verbond van de Nederlandse Vishandel ons in 2011 heeft beloond voor de bijzondere prestaties die worden geleverd in onze winkel en het hoge peil van ons ondernemerschap in de visbranche. 

UW GASTHEER

Patrick Kuyper is de drijvende kracht achter Kuyper de Visspecialist in Wassenaar. Samen met een enthousiast team heeft hij de viswinkel van zijn vader voortgezet. 

Patrick heeft het vak geleerd van zijn vader. Kuyper sr., inmiddels in de zeventig, begon als 13-jarige jongen in de vis. Patrick Kuyper zet het ouderwetse ambachtelijke werk door. Verse vis op traditionele wijze is nog steeds verkrijgbaar bij Kuyper de Visspecialist. Lees het artikel over de de familie Kuyper. 

Niet alleen het vakwerk van de bereiding van de bekende verse haring, maar ook kant- en klare verse vissmaaltijden is inmiddels een specialiteit van Patrick Kuyper. De familie Kuyper zijn altijd pioniers geweest binnen de branche. Niet alleen de viswinkel is een drukbezochte locatie in Wassenaar, ook is Patrick Kuyper een bekende cateraar als het gaat om vis. De traditionele haringkar en de oesterbar zijn met grote regelmaat te zien op feesten, partijen en evenementen. 

De Visspecialist - Patrick Kuyper