DAGVERSE VISSCHOTELS

Dit is eigenlijk wel ons specialisme. Patrick Kuyper vertelt:" Ik denk dat wij nog wel het meest bekend zijn om onze visschotels. Een grote kans dat als u ergens geniet van een visschotel, dat het een visschotel van Kuyper de Visspecialist is. Voor vele feesten en partijen aan huis of op kantoor leveren wij onze visschotels.

Wij hebben een vast assortiment aan visschotels, maar naast de door ons voorbereide schotels kan bij ons altijd een visschotel helemaal naar eigen wens en smaak worden samengesteld."

De Visspecialist -

Visschotel Luifelbaan

Deze heerlijke schotel bestaat uit zalmsalade of krabsalade gecombineerd met gerookte palingfilet, gestoomde makreelfilet, gerookte zalmfilet, zalmmousse, Hollandse garnalen, krabsnippers, gevulde eitjes, cocktailsaus.
 
De Visspecialist -

Visschotel Exclusief

Deze schotel bestaat uit zalm- of krabsalade gecombineerde met gerookte zalmfilet, gerookte palingfilet, gravad laks, sashimi van zalm en tonijn, gevulde eitjes, kreeftgarnalen, Hollandse garnalen, krabsnippers, zalmmousse, cocktailsaus.
 
De Visspecialist -

Visschotel Subliem

 
Een sublieme schotel met halve kreeft, wilde gerookte zalm, gerookte palingfilet, krabsalade puur, Hollandse garnalen, gevulde eitjes, cocktailsaus en notenmayonaise. 
 
De Visspecialist -

Visschotel Trio

 
3 geweldige vissoorten. Hollandse garnalen, gerooktepalingfilet, wilde gerookte zalmfilet samen met cocktailsaus. Eén van de meest bestelde visschotels. Ideaal voor eenverjaardag thuis.
 
De Visspecialist -

Visschotel Zalmsalade

 
Dit is echt genieten. Als u een liefhebber bent van zalm, dan moet u deze schotel eens proberen. Een huisgemaakte zalmsalade met gerookte zalmfilet, gevulde eitjes, en honingmosterdsaus. Gegarandeerd genietende visite of collega's.
De Visspecialist -

Visschotel De Salmon

 
Zo lekker. Deze exclusieve zalmcombinatie. Gepocheerde zalmfilet met dillesaus en citroenmayonaise. Met een mooie wijn er bij. Alle smaken komen voorbij.
 
De Visspecialist -

Fruit de Mer

 
Ook zo'n mooie visschotel van onze chef. Voor de liefhebber een combinatie van kreeft, krab, oesters, gamba's, vongolen, kokkels en cocktailsaus.
 
De Visspecialist -

Gourmet & Steengrill

 
Voor een avondje gezellig gourmetten of steengrillen. Een mooie visschotel om er een heerlijke avond van te maken. Zalm, tonijn, tongrolletjes, gamba's, zeewolf met natuurlijk onze eigen ravigottesaus.
 
De Visspecialist -

VISSCHOTEL DELUXE

 


Een super verse luxe schotel, zowel voor de borrelals diner. Deze 4 persoons visschotel is geschikt als volledige maaltijd met schotse zalm met dille, palingmootjes, king krab vlees en zalmeitjes. Inclusief cocktail en gravad lax saus.

 

De Visspecialist -

VISSCHOTEL ROYAL DELUXE

 

Verwacht u echte fijnproevers op de borrel? Dan is dit de perfecte schotel. Gerookte schotse zalm, king krab vlees, gerookte palingmootjes, hollandse garnalen maar ook 30 gram kaviaar, 16 blini’s en een benen lepeltje. Geserveerd met bijpassende sauzen.