Kuyper de Visspecialist - Logo

Advies: Reserveer een tafeltje

Natuurlijk kunt u voor een overheerlijk stukje kibbeling of een verse Hollandse haring zo binnenlopen. Wilt u echter genieten van een uitgebreide visschotel, een pannetje met verse mosselen of andere uitgebreide visgerechten, dan is ons advies om een gezellig plekje te reserveren in ons petit-restaurant. Via het online-reserveringsformulier bent u zeker van een tafeltje. Eigenaar / gastheer Patrick Kuyper en zijn team zullen u hartelijk ontvangen en u van alle service voorzien. 

Reserveer nu online en wij staan bij binnenkomst voor u klaar!

Ons petit-restaurant

Bij binnenkomst kunt u direct plaatsnemen aan een van de gezellige tafels in ons petit-restaurant. Vanzelfsprekend kunt u een keuze maken van onze menukaart. Nog leuker is om samen met uw tafelgenote(n) een keuze te maken uit diverse verse vissoorten. In onze vitrine hebben wij ons gehele assortiment voor u gepresenteerd. Samen met onze chef-kok kunt u uw wensen kenbaar maken en wordt dit bereid tot een heerlijke maaltijd. Ook serveren wij u graag een heerlijk passend wijntje bij uw gerecht. Loop eens binnen of reserveer een tafeltje online. 

Onze menukaart: Gerechten & broodjes

Kuyper de Visspecialist heeft voor het petit-restaurant een menukaart online beschikbaar. U kunt deze menukaart online bekijken en zelfs uitprinten. De menukaart bestaat uit diverse gerechten als voorgerecht, hoofdgerecht en koude & warme specialiteiten.

Ook heeft Kuyper de Visspecialist verse belegde broodjes. Heeft u onze specialiteit 'een vers broodje met vissalade' al eens geprobeerd? Loop eens binnen en geniet van dit heerlijke broodje. 

Meest verkochte broodje!

Een vers broodje met een garnalenkroket van Holtkamp.

Slechts € 3,50. 

Download, bekijk en print 

Kuyper de Visspecialist - Menukaart
Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl