Kuyper de Visspecialist - Logo

Onze oud-Hollandse haringkar

Een feestje of borrel kan natuurlijk niet zonder een echte Oudhollandse haringkar. Met natuurlijk alleen de enige echte Hollandse haring. Wij zorgen alleen maar voor dagverse haring....'flink en vet' in vistermen. Natuurlijk maakt ons personeel ter plaatse de haring vers schoonmaken en eventueel in partjes snijden voor de uitservering. Alles gecombineerd met de bekende bijbehorende zuurwaren. U zult geweldige reacties krijgen op onze haringkar!

Vul onderstaand formulier in en wij maken voor u een offerte op maat.

Onze oesterbar op locatie

Op de door u gewenste locatie serveren wij enkel en alleen 1e kwaliteit oesters in diverse soorten en maten. Dit varieert van de Zeeuws tot Tsarskaya creuses, eventueel aangevuld met Kingkrab, Noordzee krab, Canadese kreeft, Europese kreeft, vongolen, kokkels en mosselen. Uiteraard kan ons vakbekwame en klantvriendelijke personeel vanuit de oesterbar uitserveren. Onze oesterbar is gegarandeerd een succes voor uw evenement.

Prijs op aanvraag

Thuis of op kantoor: Cateringservice

Kuyper De Visspecialist verzorgt uw complete evenement of party. Zowel voor u als particulier en ondernemer! Wat dacht u van een combinatie van vis, vlees, drankjes en aankleding? Op elke door u gekozen locatie nemen wij de zorgen over eten en drinken u uit handen. Bij u thuis, uw evenement, op kantoor....of op de Noordzee aan boord van een visserskotter samen met familie of zakenrelaties. Kuyper De Visspecialist catert van 10 tot 1000 gasten. Ons specialisme ligt natuurlijk op visgebied, maar ook voor de combinatie met vleesgerechten bent u bij ons aan het goede adres. In overleg met u bieden wij u en uw gasten een optimale keuze aan producten voor. Daarbij adviseren wij u graag over de beste wijnen bij de diverse gerechten.
Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl